Meer dan alleen een digitaal register

ShootLog is een complete oplossing die is ontworpen voor het fotograferen varieert om het dagelijkse beheer te vergemakkelijken

Met ShootLog , is alles makkelijker

Ontdek zelf hoe andere schietbanen de intelligentie en veelzijdigheid van ShootLog tot modernisering en vereenvoudiging van het beheer van de stand en de leden hebben uitgebuit. Of de vijf jaar de controle van een shooter, om een ongedwongen shooter kaart te maken, of voor het beheer van hernieuwbare materialen of bijdragen, ShootLog vereenvoudigt uw leven.


Een eenvoudige interface , intuïtief en compleet

Geïnspireerd door de interface van de bank geldautomaten, is lid van de interface vereenvoudigd ShootLog maximaal toegankelijk zijn voor de grootste aantallen te zijn. Met een touchscreen, maar twee 'hit' om een​wapen te selecteren en bevestigen Lid schutter moet niet meer te doen.

prive leven

De interface lid is doorzoekbaar door een schutter geïdentificeerd nadat de schutter erkend heeft zij toegang tot de eigen gegevens. Dit was niet het geval met papieren documenten.

veiligheid

Indien gewenst, kan de interface -lid niet worden geopend tijdens de openingstijden van de schietbaan. Daarnaast kunt u ook besluiten om de leden die niet in orde zijn te blokkeren.

Communicatie

Eenmaal geïdentificeerd ShootLog de​lidstaat in kennis van zijn rechten, zijn getuigschrift van goed zedelijk karakter, zijn schieten sessies en de vervaldatum van de licentie sport schieten.

Gemakkelijk onder de knie . Makkelijk te gebruiken. Gemakkelijk korte tijd.

Het doel is om uw leven gemakkelijker maken , we hebben hard gewerkt om u te voorzien van een eenvoudige administratie-interface toch zeer uitgebreid . Met ShootLog , kan een schietbaan manager eenvoudig beheren van de lidgelden , verplichte hernieuwbare documenten , het creëren van een gastenkaart shooter en vooral aanwezigheidsregistratie certificaten door de autoriteiten tijdens een controle vereist.

Overtuigend certificaten in 3 muisklikken

ShootLog kunt u een certificaat in 3 muisklikken te drukken : u lid selecteert u het aantal jaren te geven, en vervolgens afdrukken u - Managing jaren van bezoeken aan een schietbaan nog nooit zo eenvoudig geweest !

Omdat we niet kunnen veroorloven om gegevens te verliezen

De gegevens en de gegevens van aanwezigheid van de leden zijn zeer belangrijke gegevens, dat we begrijpen en dat is waarom we gegraven het hoofd naar verschillende backup methodes te ontwikkelen.

1 - Local

Elke nieuwe informatie of modificatie is opgenomen in de ShootLog database.

2 - stick USB

Een dagelijkse backup in de database wordt uitgevoerd op een USB key.

3 - Cloud

Met de cloud, wordt uw data back-up in real time op onze servers in Frankrijk en Luxemburg.

4 - Source externe

Je hebt de mogelijkheid om een volledige back-up ShootLog doen op uw computer.

Bijstand

Je hebt een probleem, vraag of een speciaal verzoek, streven wij ernaar om snel te reageren.

Live Chat

Skype ons voor een vraag of een probleem melden.

Ouvrir un ticket

Via ons ticket systeem , kunt u ons vertellen over een probleem.

Per telefon

Eén nummer :


+32 (0)2 672 53 90

Op Facebook

U kent Facebook - bezoek onze pagina