F.A.Q

ShootLog is een oplossing met respect federaties en overheden. ShootLog werd ontworpen in samenwerking met de wereld van de acteurs schieten in België ( de schutters , schietbanen , verschillende dienstwapens , URSTB -f en de FOD Justitie )


ShootLog is een flexibele oplossing en ons team blijft alert op de verschillende eisen om het product te verbeteren . Als uw aanvraag is consistent en kan een meerwaarde geven aan de oplossing , zullen we deze toepassing om het product gratis te integreren. Anderzijds is het een zeer specifiek verzoek zullen we analyseren en evalueren van de benodigde aantal uren ontwikkelingstijd.

Ja, u kunt ShootLog lid dat in gebreke is van de bijdrage , of van goed gedrag certificering vernieuwing, en voor de medische verklaring te blokkeren. Je zou wel besluiten om de leden die niet in orde zijn, te beginnen 15 februari bijvoorbeeld blokkeren. In de administratie interface kunt u deze beperking wanneer u maar wilt schakelen.

Ja, ShootLog makkelijk om kaarten te maken voor de gasten shooters.

Ja, ShootLog bestaat uit een touchscreen console gewijd aan het identificeren van shooters leden , maar je hebt een computer nodig om toegang te krijgen tot de administratie interface. Ons team kan u helpen bij deze inspanningen.

Het wordt sterk aangeraden om de toegang tot internet hebben om te profiteren van de vele voordelen van onze formule ' Cloud' . Deze formule biedt de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de remote management interface ( in uw voorbeeld ) , maar ook zorgen dat u genieten van een extra back-up naar onze server.

Ja, en we importeren van uw oude gegevens in ShootLog voor u.

Geen probleem in de administratie-interface u de openingstijden van uw stand en de interface-id van de schutters te specificeren zal toegankelijk zijn qu'endéans uw openingstijden .

Bespreek in sets , neem dan contact met ons op voor een demonstratie en we zullen richten op de kwestie.

Uw gegevens worden opgeslagen in meerdere locaties , plus heb je de mogelijkheid om zelf het beheer van de back-ups van de database. Alles is ingesteld om nooit gegevens verloren gaan.

Ja, wij bieden deze dienst onder bepaalde voorwaarden. Neem contact met ons op en bespreken

Ons team reist binnen 12 uur in geval van mislukking , onder de tijd kunt u een back-up papieren document , de gegevens worden dan door ons worden geïntroduceerd gebruiken in de ShootLog databank door onze technicus.

Een bezoek aan de geschiedenis van het kan niet worden gewijzigd .